Fodbold frederikssund jægerspris kultur JIK Jægerspris IK

Ny sejr til JIK

JIKs førstehold vandt i dag 4-0 hjemme mod ØB 90 (pausestilling 2-0).

Målscorere var Oliver Cortes (første mål for 1. holdet), Pakki, Doddy og selvmål. Tobias Tofte spillede jubilæumskamp, da han rundede kamp nummer 50 – 3 ud af 4 kampe i sæsonen med clean sheet.

“En solid indsats, hvor vi i første halvleg var i kontrol og holder dem væk fra chancer samtidig med, at vi får spillet dem trætte. Det betød også en 2. halvleg, hvor vi på cruisecontrol udbyggede føringen og aldrig var i fare for at smide sejren, ” siger cheftræner Anders Bossen og fortsætter:

“Fedt at se så mange tilskuere finde vej til “Hullet” for at bakke os op. Fedt at se, hvordan sammenholdet og den gode stemning vokser på holdet. Det er sjovt at spille fodbold i JIK for tiden. Eksemplificeret af den glæde alle omkring holdet udviste, da det langt om længe lykkedes Oliver Cortes at bryde måltørken.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar