Pokaldrømmen lever

På mål af Daniel Rodgers og Peter Pamhede spillede JIK sig videre i seriepokalen, da JIK slog serie 2-holdet AB 2-0.

“Jeg er så stolt af gutterne. Vi bliver bedre og bedre som hold, og især vores defensiv begynder at se solid ud. Selv AB fra serie 2 havde svært ved at spille sig igennem til oplagte målchancer mod os i går. Det er meget tilfredsstillende at se, hvor hårdt spillerne arbejder for hinanden, og jeg synes det udtryk, vi lægger for dagen, er noget, vi kan være stolte af. Samtidig begynder vi også at blive bedre offensivt, hvor både vores offensive omstillinger og gennembrudsspil begynder at fungere. Men vigtigst af alt så har vi nu en gruppe spillere med ild i øjnene, som er villige til at æde sig selv for hinanden,” siger cheftræner Anders Bossen og fortsætter:

“Og så er det dejligt at se, hvor mange mennesker der igen i går dukkede op for at støtte os i den svære pokalkamp. Det giver spillerne nogle ekstra procenter til sådan en kamp, og det er vigtigt for både spillerne og for klubben. Det sætter vi stor pris på.”

Efter sejren er JIK nu klar til 1/8-finalerne, hvor næste modstander bliver endnu en serie-2 modstander i Fløng-Hedehusene.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar