U11 tog sejren

Topopgør i U11 turneringen hvor JIK tog til den ubesejrede etter, Slagslunde-Ganløse, en råkold mandag aften. De disciplinerede, velspillende og fairplay opsatte (der blev hilst høfligt på alle gæstende spillere OG trænere af alle værtsdrenge) Ganløseanere stod klar nede i “gryden” på deres fine kunstbane.

Begge hold lagde fint fra start og ville spille bolden rundt. Jægerspris ville det dog lidt mere – de kom først på boldene, de pressede konstant og stod skarpt i bagerste kæde og mål. Selvom Ganløse reducerede til 1-1 hurtigt, så lå kampen klart til de rødhvide som ingen pauser tog og holdte tempo på fløje, midtbane og på toppen. Imponerende.

Ganløse satsede butikken nede 6-1 og lagde tre angribere op; og de spillede fortsat deres kombinationsbold. To hurtige mål senere, nu 6-3, så havde værterne overtaget momentum .. men Jægerspriserne satte sig igennem igen – så gik den ikke mere! Et sidste mål og håbet slukkede for Ganløse. 7-3 til JIK, slut.

På fredag er sidste runde i turneringen og JIK står potentielt til sølv (eller guld) afhængig af hvordan brikkerne lander. Vi skal blot fokusere på, at spille vores bold. Det er alt vi selv kan styre. Pokkers stolt af jer, drenge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar