Guld til U11

Sommersæsonen blev lukket af U11erne fredag 13/10 2017 før efterårsferien.

Størstedelen af dette hold har spillet sammen i 4-5 år nu og det har været en fantastisk rejse for denne årgang af JIK-drenge.

Som med forgangne 8-mands sæsoner har vi også haft yngre spillere igennem dette års turnering (nu U10) samt ældre (U12, født i tætteste halvår), såvel som helt nye U11 spillere som vitterligt lige.. var startet til sporten fodbold. Kernetruppen har altid taget imod og inkluderet alle spillere. Ligesom der er et meget stærkt sammenhold og en rigtig god, kammeratlig tone blandt drengene.

“Kom igen”, det er de bedste to ord en træner kan høre fra en spiller til en anden på samme hold. Det giver en ballast, men det fostrer også en ufattelig vilje og en selvopofrende adfærd. Det handler nemlig om holdet. Holdet først. Fungerer holdet så vil hver enkelte spiller også sprudle.

Slut herfra, men et kæmpetillykke til denne JIK-bande som igen i år spillede igennem og lagde JIK på landkortet.

I sidste kamp i fredags kom vores mangeårige målmands stjerne (Hampus Hansen) sågar på tavlen via straffespark, 6-1 til Jægerspriserne over Helsinge. Og GULD.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar