Fodbold frederikssund jægerspris kultur JIK Jægerspris IK

Nederlag i sæsonafslutning

JIK’erne skulle forsøge at slutte sæsonen godt af, hvor man ellers efter en god sæsonstart er sluttet mindre godt af i en sæsonafslutning hvor afbud og skader er væltet ind over Jægerspris.

Det startede også meget skidt for JIK’erne, da Melby allerede efter 2 min. bragte sig foran 1-0 på et frispark.

Kampen bar desværre præg af en meget glat bane, hvor begge mandskaber havde meget svært ved at blive stående på benene, hvilket gav en masse tilfældige omstillinger og chancer til begge hold. Det gik også udover flowet, og ingen af holdene fik nogensinde gang i spillet.

Melby var farligst på kontraer med deres meget direkte spillestil, mens JIK’erne forsøgte at kombinere sig igennem. Desværre for JIK’erne manglede dem sidste aflevering næsten hver gang, og de store chancer man fik spillet sig frem til, manglede den sidste kvalitet.

I stedet kunne Melby bringe sig på 2-0 på straffespark – en forseelse der ellers lignede blev begået udenfor feltet. Men som altid er det dommeren der bestemmer, og straffesparket blev derfor fløjtet.

Det sidste JIK pres gav ikke mål på en dag hvor tingene ikke rigtig fungerede for udeholdet. Dermed vandt Melby 2-0, og der er derfor tæt kamp om pladserne i toppen af rækken, hvor Annisse er stukket af på 1. pladsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar